SDO/UNI verliest van Ons Clubje

0
591

Afgelopen zaterdag speelde SDO/UNI in Glanerbrug tegen Ons Clubje. De laatste ontmoeting tussen de twee ploegen werd in Westerhaar gewonnen door SDO/UNI. Beide ploegen hadden bij aanvang van de wedstrijd 8 punten en hadden belang bij de punten om zich veilig te spelen.

Ons Clubje kwam het best uit de startblokken en kwam op een 4-0 voorsprong. SDO/UNI liet zich niet kennen en knokte zich terug in de wedstrijd. Het gat werd steeds kleiner, na een kwartier gespeeld te hebben was het 5-3. Ons Clubje speelde erg fysiek en maakten de nodige overtredingen. SDO/UNI moest proberen om niet mee te gaan in het spel van de tegenstander. De ruststand was 7-5 in het voordeel van de thuisclub.

Introductie scheiding

Na rust kwam SDO/UNI vrij snel gelijk, waarna de doelpunten over en weer vielen. Na een kwartier in de tweede helft was het 9-9. Daarna waren het de dames van Ons Clubje die van vaak grote afstand met scherp schoten. Ons Clubje scoorde 7 keer op rij. SDO/UNI streed voor wat het waard was maar de doelpunten vielen niet. Pas in de laatste minuut werd er weer gescoord door een dame van de bezoekers maar dit doelpunt kwam te laat. De eindstand was 17-10 in het voordeel van Ons Clubje.

Met nog 3 wedstrijden te gaan staat SDO/UNI 4 punten voor op de nummer laatst, DLKV. Die ploeg heeft nog wel een wedstrijd minder gespeeld. SDO/UNI zal dus om klassebehoud veilig te stellen nog punten moeten verzamelen om helemaal zeker te zijn. Volgende week speelt SDO/UNI tegen koploper Olympus 1 in Kloosterhaar.