SDO/UNI verliest van koploper.

0
632

logo-korfbal.jpg8 December werd er door de manschappen van coach de Krey afgereisd naar Gorredijk. Daar werd gespeeld tegen Altijd Kwiek deze tegenstander is de koploper in de competitie. In een spectaculair en leuke eerste helft werd er uiteindelijk gerust met een 9-7 tussenstand, daar waar de thuisploeg in de laatste minuut 2 maal de korf wist te vinden.
De tweede helft werd er hard gewerkt voor een goed resultaat, maar was het de thuisploeg die verder wist uit te lopen. Na 70 minuten korfballen stond er een 15-11 eindstand op het scorebord. En kon SDO/UNI zonder punten aan een lange terugreis beginnen door de spekgladde wegen. Aanstaande zaterdag 15 december speelt SDO/UNI 1 thuis om 17:45 uur tegen Elko uit Elim. Voorafgaand speelt SDO/UNI 2 tegen Wit-Blauw 4. Aanvang: 16:30 uur.