SDO/UNI verliest met 5 tegen 15

0
609

Afgelopen zaterdag troffen de ploegen SDO/UNI en RDZ elkaar in sporthal “de Klaampe” in Westerhaar. Er werd een spannende wedstrijd verwacht tussen twee ploegen die het elkaar erg moeilijk konden maken. Statistisch gezien krijgen beide ploegen weinig goals tegen maar scoren ze ook weinig doelpunten.
SDO/UNI was het eerste deel van de wedstrijd heer en meester. De gasten uit Zeist liepen achter de feiten aan en de thuisclub kwam op een 3-0 voorsprong. Tot op dat moment had de ploeg uit Westerhaar en Kloosterhaar het betere spel, RDZ had niks in te brengen. Toen ging het mis met de thuisclub, alles wat fout kon gaan ging fout. RDZ profiteerde hier erg goed van en liep uit naar een hele grote voorsprong. De ruststand was 3-10 in het voordeel van de bezoekers.

In de tweede helft probeerde de thuisclub er nog wat van te maken maar het zat er niet in. RDZ liep nog verder uit. Het wilde niet vlotten met SDO/UNI. RDZ won zeer terecht de wedstrijd met 5-19. Wel jammer dat de uitploeg ondanks hun grote voorsprong begon te provoceren en een paar smerige overtredingen maakte in de laatste minuten, waaronder natrappen en schelden. Dit werd niet gezien en bestraft door de arbitrage.
Volgende week speelt SDO/UNI 1 een uitwedstrijd in Enschede om 29:30 uur tegen DOS-WK.5 tehen 15