SDO/UNI 1 wint van Sportclub 1

0
634

Volle tribunes, goede sfeer en twee teams die in de bovenste regionen van de ranglijst staan. De ingrediënten waren aanwezig voor een leuke wedstrijd, deze startte om 18:45 uur. Sportclub uit Makkinga begon goed aan de wedstrijd. Daarentegen begon SDO/UNI twijfelend waarbij diverse 100% kansen werden gemist. Na ongeveer een kwartier spelen had de formatie van de Krey het vertrouwen terug en werd er ook gescoord. De ruststand was 8-6.

De tweede helft werd er verdedigend iets anders gespeeld om het aanvalsvak van Makkinga te ontregelen. Dit had effect, aangezien zij de tweede helft 3x wisten te scoren. SDO/UNI ging door met scoren en maakte het verschil steeds groter. De eindstand werd uiteindelijk bepaald op 16-9.
Op zaterdag 11 februari speelt SDO/UNI thuis tegen Niek uit Pesse. Aanvang 14:15 uur. Voorafgaand speelt SDO 4 tegen SEV 3. Aanvang: 13:00 uur.