SDO ongeslagen na zaalseizoen.

0
819

SDO – UNI 7-5 (4-4)hemelvaart

Zaterdagmiddag 19 mei werd voor SDO de laatste wedstrijd gespeeld van het seizoen, alle wedstrijden na het zaalseizoen wist SDO te winnen. Ook werd er afscheid genomen van trainer/coach Enno de Boer uit Geerdijk. De potgrondformatie moest het opnemen tegen UNI uit Kloosterhaar. De 300 toeschouwers kregen een magere wedstrijd te zien. UNI had aan een gelijk spel genoeg om kampioen te worden, in de 4e klasse. Bij verlies op SDO zal een beslissingswedstrijd tussen UNI en KIOS plaats vinden. Onder de vele toeschouwers waren ook veel KIOS aanhangers die nu voor SDO waren. SDO had in het begin van de wedstrijd niet al te veel moeite met het fysieke spel van UNI. Na de 3-0 wist ook de ploeg uit Kloosterhaar de korf te vinden. Bij rust was de stand 4-4. Na de thee was ook weer SDO dat het eerst scoorde en drukte de stand door tot 7-4. Hierna kreeg UNI een strafworp toegekend die werd benut voor het laatste doelpunt in deze wedstrijd.
Doelpuntmakers SDO: Rick Hartman 3x, Jan Willem Smelt 2x en Mark Ekkel 2x.

Na deze wedstrijd werd er afscheid genomen van trainer/coach Enno de Boer uit Geerdijk. In zijn 2 jarige loopbaan als hoofdtrainer wist hij het eerste zaalseizoen kampioen te worden met het 1e team. En op het veld heeft hij een goede basis gelegd om een stabiele 3e klasser te worden. Rick Zomer uit Vroomshoop zal aankomend veldseizoen trainer worden van SDO 1.

SDO B1 speelde in Zutphen tegen KVZ B1 een kampioenswedstrijd en wist deze te winnen met 1-2. SDO B1 is dus kampioen geworden!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier