SDO moet nederlaag slikken

0
443

Na de overwinning tijdens de eerste competitieronde in Borculo, speelde SDO afgelopen zaterdag haar eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Het geroutineerde AKC uit Almelo kwam op bezoek. De Almeloërs hadden eveneens het eerste duel winnend afgesloten. De ploegen gingen dus spelen voor het behoud van de ongeslagen status en daarmee de koppositie.

Vanaf het beginsignaal wist AKC meermaals de leiding te nemen, maar de SDO’ers wisten iedere keer de achterstand weg te werken. Na twintig minuten stond hierdoor de gelijke stand van 5-5 op het scorebord. De ploegen waren aan elkaar gewaagd, maar AKC behield het initiatief. Bij een 7-9 stand gingen de ploegen rusten.

Na de pauze probeerde de thuisploeg weer de aansluiting te vinden, maar de Oranje-formatie kreeg het deksel op de neus. AKC verdubbelde de voorsprong naar 7-11. SDO slaagde er vervolgens niet in om de achterstand te verkleinen en zag zo dat de uitploeg er met de winst vandoor ging. Einduitslag SDO – AKC: 11-18

Een jammerlijke, maar terechte nederlaag voor SDO. De ploeg van Rick Zomer creëerde genoeg kansen, maar de afronding ontbrak. Daarnaast hadden de Oranjehemden geen antwoord op de schotvaardigheid van de bezoekers. Volgende week zaterdag speelt de Reas-formatie tegen Regio ’72 in Vaassen. De aanvangstijd van deze wedstrijd is 15:30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier