SDO in de laatste minuut toch met lege handen

0
1348

Zaterdag 1 december speelde SDO de eerste thuiswedstrijd van de zaalcompetitie. Deze wedstrijd werd gespeeld tegen een bekende tegenstander van de Oranjehemden, KCD uit Doorn.

De scheidsrechter floot om 17.00 uur de wedstrijd in. Het eerste doelpunt viel in de eerste aanval aan de kant van SDO. Maar ook de bezoekers wisten de korf snel te vinden waardoor het gelijk werd, 1-1. Hierna wist SDO de korf twee keer achter elkaar te vinden waardoor de thuisploeg op een voorsprong kwam van 3-1. Door 2 overtredingen op de tegenstanders wist KCD dit gat weer te dichten waardoor er weer een gelijke stand van 3-3 op het scorebord kwam te staan. Hierna was voor iedereen duidelijk dat dit opnieuw een spannende wedstrijd ging worden. Beide teams bleven scoren. Toen de stand 5-4 was, werd de aanval van de Oranje formatie erg vast gezet waardoor het even niet meer lukte. Een aantal aanvallen zonder resultaat. Hier maakten de bezoekers gebruik van en wisten een gat te slaan van 3 doelpunten. Het scorebord toonde op dit moment 5-8. Toch bleven de SDO’ers mee scoren, en wisten hierdoor dichtbij te blijven. De teams gingen de rust in met een stand van 9-11.

Na duidelijke woorden van de coach ging de Oranjeformatie terug het speelveld in.
Vlak na rust wisten de SDO’ers het gat weer te dichten waardoor er een stand van 13-13 op het scorebord kwam te staan. Opnieuw ging het gelijk op, er was veel spanning maar ook plezier te beleven tijdens deze wedstrijd. Het ging gelijk op tot 17-17, hier wisten de bezoekers een gaatje te slaan. SDO wist bij te blijven maar dat mocht in laatste minuut niet meer baten. Een gelijke stand was verdiend geweest maar helaas gingen de punten mee naar Doorn. Einduitslag SDO – KCD 19-20

Volgende week zaterdag speelt SDO 1 om 20:20 uur uit tegen SEV in Zelhem. Ook dit team heeft SDO 1 al eerder getroffen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier