SDO heeft wind mee.

0
874

logo_sdo_349Korfbalvereniging SDO uit Westerhaar ontving tijdens een herfstachtige zaterdag d”Ommerdieck uit Nieuwleusen.
D`Ommerdieck opende aan het begin van de wedstrijd de score en kwam voor met 0-1 , daarna nam SDO het heft in handen en kon uitlopen naar een 3-1 voorsprong. SDO, die wel goed speelde maar faalde in het afronden van de kansen, gaf zo d`Ommerdieck de gelegenheid om bij te blijven. Hierdoor werd een ruststand bereikt
van 5-4 in het voordeel van SDO.
Ook na rust had SDO het betere van het spel maar bleef moeite houden met scoren. Maar doordat SDO wel de rust bewaarde zette het uiteindelijk een eindstand neer van 9-6 in haar voordeel. Volgende week wacht weer een nieuwe derby, deze zal gespeeld worden in Sibculo tegen Kios en begint om 16.00 uur.