SDO A1 verliest van KIOS ’45 A2

0
1512

2017-11-20-04-55-10-e-mail-herman-westerhaardigitaal.jpgHelaas een tegenslag voor SDO A1. In de eerste helft viel het allemaal een beetje tegen voor SDO en was het al snel 3-0 voor KIOS’45. Daarna was SDO aan de beurt en het leverde al snel 2 doelpunten op. De thuisploeg was de eerste helft iets sterker dan de bezoekers. Zo gingen de Sibculoërs de rust in met een 6-2 voorsrpong.

SDO kreeg in de rust een oppepper van de coaches en ging met volle moed de tweede helft weer in.

De SDO’ers kwamen moeilijk op gang want al snel vielen er bij de thuisploeg twee doelpunten waardoor het 8-2 werd. Maar toch gaf SDO de moet niet op, en werd het na een tijdje 10-6. Het werd steeds spannender en SDO kwam weer dichterbij. In de slotfase werd het 10-8. Met het goed dichthouden van de verdediging en de zovele kansen van de aanval, was er nog hoop voor de Westerhaarders. Helaas bleek het gat toch te groot en scoorde KIOS’45 het laatste doelpunt.

Einduitslag KIOS ’45 A2 – SDO A1 11-8

Volgende week zaterdag, 25 november, speelt SDO A1 in Hengelo tegen koploper HKC A3.