Schoolkorfbal oktober 2012

0
856

schoolkorfbal-176-kopie.jpgAl een aantal jaren wordt door de de korfbalverenigingen UNI, KIOS’45 en SDO gezamenlijk het schoolkorfbalkampioenschap gehouden. Al jaren doet Daarlerveen ook mee aan dit kampioenschap. Daarom werd er dit jaar voor gekozen om de wedstrijden in Daarlerveen te spelen.
De voetbalvereniging in Daarlerveen stelde het terrein beschikbaar en zo werd al het materiaal naar Daarlerveen getogen
Woensdag 17 oktober om 13.30 uur opende Burgemeester Raven van de gemeente Hellendoorn het toernooi voor de groepen 5 en 6.
’s Middags streden er 11 teams van de scholen: Windesheim uit Sibculo, Cantecleer uit Kloosterhaar, De Regenboog uit Marienberg, Veenbrug uit Daarlerveen, de Kooningsberger uit Bergentheim en de Fontein Hoofdweg en de Blokstoeke uit de Westerhaar.
Uiteindelijk werd Cantecleer 1 kampioen , De Fontein Hoofdweg 2e en Veenbrug 3e. De prijzen werden uitgereikt door de heer Steensma (ere-voorzitter van korfbalver. SDO).
’s Avonds om 18.00 uur waren de groepen 7 en 8 aan de beurt. Naast de scholen die ’s middags al meededen, deden ook Casper Dieme uit Bergentheim en Fontein Hoofdweg uit Westerhaar mee. De voorzitter van SDO, dhr. Henk Berends, opende dit toernooi.

Introductie scheiding

Aan het eind van het toernooi kwamen Windesheim en Fontein Hoofdweg in de finale, het was spannende wedstrijd en deze eindigde in een gelijkspel. Hierdoor moesten er strafworpen genomen worden.
De uiteindelijke winnaar was Windesheim uit Sibculo. De spelers mochten de beker in ontvangst nemen van de heer W.Hees (ere-lid SDO). De Fontein Hoofdweg uit Westerhaar haalde dus de 2e plaats en 3e werd De Blokstoeke uit Westerhaar.
Door de inzet van alle vrijwilligers kan er teruggekeken worden op een geweldig toernooi.

schoolkorfbal-176-kopie.jpg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier