Samenwerking Delta FM en Informatiepunt Vrijwilligerswerk Twenterand

0
839

Delta FM en het Informatiepunt Vrijwilligerswerk Twenterand gaan samenwerken. Vanaf deze week zal via de kabelkrant van Delta FM, Delta TV, wekelijks aandacht worden besteedt aan ‘De Vacature van de Week’:  een vrijwilligersvacature uit de vacaturebank van het Informatiepunt Vrijwilligerswerk Twenterand.

Delta FM ondersteunt hiermee de promotie van het vrijwilligerswerk in Twenterand. Wekelijks wordt de aandacht gevestigd op een andere vrijwilligersvacature. In de eerste Vacature van de Week wordt aandacht besteedt aan de vacature: Chauffeur Dierenambulance.

Het Informatiepunt Vrijwilligerswerk Twenterand  stimuleert, adviseert en ondersteunt het vrijwilligerswerk in de gemeente Twenterand door middel van o.a. het beheren van de vrijwilligersvacaturebank, het bemiddelen tussen vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties en het geven van informatie en advies over alles wat met vrijwilligerswerk te maken heeft.

Bent u geïnteresseerd in ‘De Vacature van de Week’ of bent u benieuwd naar de overige vrijwilligersvacatures, kijk dan op www.vrijwilligerswerktwenterand.nl voor meer informatie. Ook zijn de vacatures te vinden in mappen bij de bibliotheken in Twenterand.

Wilt u graag persoonlijk advies of heeft u vragen over vrijwilligerswerk dan kunt u contact opnemen met het IVT. Telefoonnummer: 0546 481450, e-mail: info@vrijwilligerswerktwenterand.nl. Of kom langs op het kantoor, Krijgerstraat 4 in Vriezenveen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier