Salomé excelleert in Gerrit Slot Memorial 2022

0
1219

De 19e editie van het Gerrit Slot Toernooi, vernoemd naar een van de oprichters van de damclub uit Westerhaar is weer een uitermate spannende aangelegenheid geworden. Het toernooi mede mogelijk door Jennita’s Hairline uit Aadorp kende wederom een sterke bezetting.
Het kent een speciale opzet met een tiental partijen op een avond waarin de bedenktijd steeds verder oploopt net als de waardering voor een winst partij. Het deelnemersveld verdeeld in hoofd, 1e klasse, 2e klasse en huisdammers. Bij die huisdammers deed zelfs een oud nationaal kampioene bij de pupillen uit 1998 mee: Pamela Kuiper-Zomer.
Titelfavoriet Gil Salomé maakte geen enkele fout en werd met het maximaal aantal punten (69) de terechte winnaar van deze editie. Peter Hoopman werd na de maximale score in de laatste vier wedstijden op gepaste afstand 2e, voor Gerbrand Hessing.
In de 1e klasse ging de titel naar Peter van der Velden van DOS Heino, voor Bertwin Letteboer en Jeroen Schokker. In de 2e klasse was Frank Schippers de sterkste voor Willem Fokkert en Gerrit Schutmaat. Bij de huisdammers ging de eerste prijs naar Herman Hazelhorst, juist voor Pamela Kuiper en Stefan Sloot.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier