Roozeboom en Gemeentebelangen uit elkaar

0
821

engels_283 roozeboom_283
            Albert Engels    en     Warner Roozeboom.
 
Twenterand- Warner Roozeboom heeft zich woensdagmorgen officieel afgemeld als lid van de fractie van Gemeentebelangen Twenterand. Hij gaat tot aan de raadsverkiezingen in maart 2010 verder onder naam ‘Lijst Roozeboom`. Daarna stopt hij als raadslid.

De belangrijkste reden voor Roozeboom op te vertrekken bij Gemeentebelangen Twenterand is het feit dat de groslijstcommissie hem niet of op een lage plaats de lijst voor de verkiezingen wilde zetten.

Roozeboom was bij de vorige verkiezingen de tweede man, achter de huidige fractievoorzitter Albert Engels. „Als het zo moet is het voor mij over”, aldus Roozeboom. „Dit kun je niet maken tegenover de oprichter van de partij, waar ik bovendien zoveel tijd en energie in heb gestoken.”

Roozeboom vertelt dat hij inmiddels een gesprek heeft gevoerd met PvdA-fractievoorzitter Hans Zebel. Dat gesprek ging over een eventuele terugkeer van Roozeboom naar de PvdA. Voor die partij zat hij jarenlang in de gemeenteraad van Vriezenveen. „Ik ben in hart en nier dan wel een rooie, maar ik heb besloten niet naar de PvdA te gaan.” (Tubantia)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier