Rabobank West Twente zet het Internationaal Vliegerfeest Twenterand in de spotlights.

0
686

img-4852-001-kopie.jpgRabobank West Twente steunt Stichting Vliegerfeest Twenterand.
Vliegerfeest Twenterand is een jaarlijks, laagdrempelig, evenement in de gemeente Twenterand. Bezoekers uit heel Overijssel weten dit evenement al te vinden. Zoals Tom van den Berg van de Tubantia schreef in zijn column -op het randje- “een evenement waar de mensen met minimale bestaansmiddelen zonder schroom het vliegerfeest met een bezoek vereren”.
De voorbereidingen zijn al weer in volle gang om het vliegerfeest aan Leidijk-Oost weer een succes te laten worden en de eerste 250 deelnemers hebben zich al weer aangemeld.

Tijdens dit jaarlijkse vliegerfeest op 6 en 7 juli, wordt er zaterdagavond ook in het donker gevliegerd. Vliegers zijn verlicht met LED of worden langzaam op bijpassende muziek langs het publiek geleid en worden dan aangestraald door lampen. Veel vliegers zijn gestikt met reflectieband, dat door lampen extra goed zichtbaar wordt. Ook zien de vliegers in het donker aangestraald door de gekleurde lampen er heel anders uit dan overdag.

Introductie scheiding 

Dat beschijnen was afgelopen jaren een probleem.
Om de vliegers nog beter tot hun recht te laten komen en het evenement nog attractiever te maken, was een wens van de organisatie om de juiste lampen ter beschikking te hebben. Maar hier waren de financiële middelen niet voor aanwezig. Om het een laagdrempelig evenement te laten blijven werden andere middelen gezocht om de lampen aan te schaffen.
De Rabobank, sponsor van het eerste uur, werd aangeschreven. De bank vindt dit een zodanig goed initiatief, dat ze heeft besloten om de lampen te sponsoren via het coöperatiefonds. Stichting Vliegerfeest Twenterand wil de Rabobank West Twente hier hartelijk voor bedanken.

 

De leverancier, B & R Design uit Vroomshoop vind het vliegerfeest ook een goede promotie voor Twenterand en is meteen sponsor geworden.
Voor meer informatie en terugblikken van dit internationale vliegerfeest kunt u kijken op www.vliegerfeesttwenterand.nl

img-4852-001-kopie.jpg
img-4261-kopie.jpgimg-1373-kopie.jpgimg-1651-kopie.jpg
img-1385-kopie.jpg
dsc-1606-kopie.jpg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier