RABO-Route Vliegerfeest Twenterand weer een groot succes.

0
595

img-4836.jpgDit jaar organiseerde Stichting Vliegerfeest Twenterand al weer haar zevende internationale vliegerfeest.
Na wat aanloopmoeilijkheden, het verplaatsen van het vliegerfeest naar een ander terrein, omdat het terrein door de vele regen niet begaanbaar was, kan de organisatie terug kijken op een heel geslaagd weekend.
Vele vliegeraars uit binnen en buitenland wisten het druk bezochte evenement weer te vinden en die zorgden ervoor dat de lucht boven Twenterand weer vol stond met bont gekleurde vliegers. Tijdens dit weekend konden de vele bezoekers weer meedoen aan de RABO-Route.
Bij aankomst kon men gratis een deelnameformulier meenemen. Daar stonden 10 vragen plus een bonusvraag op, die natuurlijk over het vliegeren en aanverwante zaken gingen. De antwoorden waren te vinden op het vliegerveld. De deelname was weer geweldig. Meer dan 500 formulieren werden aan de bezoekers/gezinnen uitgedeeld en die gingen fanatiek op zoek naar de antwoorden. Met behulp van de vliegeraars kwamen ze er meestal wel uit, zodat de bonusvraag (ook de vliegeraars moeten wel eens naar het toilet, hoeveel toiletten bevinden zich op het terrein) doorslaggevend was.
De bezoekers/deelnemers kwamen uit alle windstreken, uit de regio maar ook uit Zwolle, Emmen, Groningen, Ahaus enz.
De winnaars hebben inmiddels de prijzen in ontvangst genomen. Door alle positieve reacties van de deelnemers is de organisatie van plan om dit een blijvend onderdeel te maken van het vliegerfeest.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier