Publiek geniet bij concert van jarig SDG

0
735

img-8560-320x200.jpgIn een goed gevulde Klaampe genoten ongeveer 250 bezoekers afgelopen zaterdag van het concert van SDG Westerhaar ter gelegenheid van hun 80 jarig bestaan.
Het concert werd door de fanfare en slagwerkgroep gezamenlijk geopend met Intrada, dit nummer werd gecomponeerd en gedirigeerd door Folkert Buis, de instructeur van de slagwerkgroep.

Daarna werden voor de pauze onder andere Antartica en Bi-Millennial Celebration door de fanfare gespeeld, die voor het eerst onder leiding stonden van Frank Uuldriks. De slagwerkgroep zette San Diego Memories en Kyomoto daar tegenover.

Introductie scheiding

Nadat de burgemeester van Twenterand, Dhr. Cornelis Visser, de felicitaties van het gemeentebestuur aan het orkest had overgebracht, werd na de pauze lichte muziek gespeeld.
Met medewerking van de zangeressen Jasmijn en Nelleke Kuipers werd onder andere muziek van de musical Mamma Mia gespeeld en gezongen. Tot slot liet de slagwerkgroep daarentegen met de compositie Spy Songs uitstekend diverse tunes van James Bond films horen en ondersteunde de fanfare de zangeressen met het nummer Candyman.

Meer foto’s in het fotoalbum.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier