Prima overwinning voor SDO/UNI.

0
815

logo-korfbal.jpgSDO/UNI en Elko zijn voor elkaar geen onbekende ploegen. Beide tems speelden de afgelopen jaren meerdere keren tegen elkaar. Deze keer stond er voor de Calduran/Reas formatie een uitduel op het programma. In Elim kwam SDO/UNI eerst op een 2-0 achterstand, maar wist dit vlot recht te zetten. (2-4) SDO/UNI speelde gretig en wist goede kansen te benutten. Na 30 minuten spelen stond er een ruststand op het scorebord van 7-9.

Het tweede bedrijf gaf eenzelfde spelbeeld. Direct na het startsignaal voor de tweede helft, wist SDO/UNI het verschil naar een voorsprong van 3 doelpunten te brengen. Helemaal los van Elko kwam de ploeg uit Westerhaar/Kloosterhaar niet. In de slotfase wist SDO/UNI op een aantal belangrijke momenten te scoren, zodat Elko niet verder terug kon komen. Eindstand zou uiteindelijk 14-16 zijn. Aanstaande zaterdag speelt het de laatste zaalwedstrijd van deze competitie. Tegenstander is dan WWC. Aanvang:16:45 uur. Voorafgaand speelt SDO/UNI 2 om 15:30 uur thuis tegen Regio 3.