PODB-Cup Westerhaar succesvol verlopen!

0
996

groepsfoto-podb-19-11-2016.jpgZaterdag 19 november was het weer tijd voor de eerste PODB-Cup van het seizoen. Dit keer was de eer aan damclub denk en zet/Witte van Moort uit Westerhaar om de cyclus te beginnen. Er werd gespeeld in vier poules.

Bij de Welpen waren er twee poules. In de eerste poule ging de eerste plek naar Matheo Boxum uit Emmeloord met 12 punten. Matheo had evenveel punten als de nummer twee Cédric van der Kamp. Maar omdat Matheo de laatste ronde van Cédric had gewonnen ging de gouden plek naar hem toe. Derde in de poule werd Frank ter Wijlen met 10 punten. Vierde in de poule werd Niek Jansen uit Westerhaar.
In de tweede Welpen poule ging de eerste plek naar Daniel Boxum, hij wist al zijn partijen te winnen! Tweede werd in deze poule Milan Richterink met een punt voorsprong op de nummer drie Peter Lippold met 8 punten. Vierde werd Timo Redder met 6 punten.
Bij de Pupillen waren er ook 2 poules, bij de eerste Pupillen groep speelde er ook 3 Aspiranten mee.

Introductie scheiding

Bij de Aspiranten eindigde Christiaan Bosman op de eerste plek met 10 punten. Dehlinya van Erven eindigde op een tweede plek met evenveel punten als Christiaan alleen wist zij in het onderlinge duel geen punten te scoren. Derde bij de Aspiranten werd Jean-Peter Wilbrink met 8 punten. Bij de Pupillen in dezelfde poule werd eerste Monique ten Dalle met 5 punten. Tweede werd Jarnick Koops.
In de tweede Pupillen groep werd eerste Myrthe Lekkerkerker ze had evenveel punten als de nummer twee Melanie van Duinen. Alleen had Myrthe de onderlinge wedstrijd gewonnen. Derde werd Owen Hoogland hij had 2 punten meer als de nummer vier Cynthia Chen.
Met 28 jeugdige deelnemers kan de organisatie terug zien op een mooi en leuk verlopen toernooi! Binnenkort zal de damclub weer de nodige toernooien organiseren. Vrijdag 25 november Pepernotentoernooi 18.15 uur, woensdag 7 december scholenkampioenschap van Westerhaar individueel, 13.30 uur en vrijdag 9 december 18.15 de finales van het schooldamkampioenschap van Westerhaar individueel. De jeugd van de basisscholen zijn hiervoor van harte uitgenodigd.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier