Plataan voor De Plataan

0
1114

boomfeestdag-de-plataan-2-kopie.jpgZorgAccent Dagbesteding de Plataan heeft van Jan van Ulst (directeur van de Klaampe) een Plataan gekregen ter ere van de komst in Kultuurhuus de Klaampe. Leerlingen van Basisschool De Fontein te Westerhaar plantten de plataan op de Nationale Boomfeestdag.
Sinds woensdagochtend 22 maart staat er bij Dagbesteding De Plataan van ZorgAccent een mooie plataan voor het pand. Leerlingen van groep 8 Basisschool De Fontein hebben deze boom geplant in het teken van de Nationale Boomfeestdag. Myrna Wolterink, medewerker Dagbesteding De Plataan: ‘Ik heb de leerlingen van groep 8 uitgenodigd deze boom te planten omdat het dit jaar het zestigste jaar van de Nationale Boomfeestdag is. De boom is geplant omdat Dagbesteding de Plataan onlangs verhuist is van Vriezenveen naar Westerhaar. Deze plataan gaan we gebruiken om Dagbesteding De Plataan op 30 maart officieel te openen.’
De leerlingen hebben na het planten samen met de cliënten van Dagbesteding De Plataan de ochtend afgesloten in de grote zaal van Kultuurhuus de Klaampe. De Klaampe had gezorgd voor ranja en koffie en wat lekkers erbij. Alles bij elkaar een geslaagde ochtend!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier