Plaatselijk Belang Westerhaar blijft weg bij nieuwjaarsreceptie

3
537

Het bestuur van Plaatselijk Belang Westerhaar-Vriezenveensewijk verschijnt dinsdagavond 8 januari niet op de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Twenterand. Het is een daad van protest.

Volgens secretaris Henk de Boer van Plaatselijk Belang Westerhaar-Vriezenveensewijk wordt met het wegblijven van de nieuwjaarsreceptie een signaal afgegeven. Een signaal dat Plaatselijk Belang meer en meer het gevoel krijgt, dat het college van burgemeester en wethouders en de gemeenteraad zich vooral inspannen voor Vriezenveen. Er is een groeiend gevoel van onvrede, aldus De Boer. Hij vindt dat het dorp Westerhaar-Vriezenveensewijk wordt achtergesteld, zoals bij de ontwikkeling van de zwembaden in Twenterand: openluchtbad De Plump in Westerhaar is dicht en nu komt er een voorstel om een nieuw bad te bouwen in Vriezenveen-Noord.

In een korte reactie laat burgemeester Cornelis Visser van Twenterand via een woordvoerder weten, dat hij in gesprek wil met het bestuur van Plaatselijk Belang. (Tubantia)

3 REACTIES

  1. Hierbij wil ik iedereen oproepen om niet meer in Vriezenveen te gaan winkelen.
    De vriezenveners pakken ons alles af,klaampe dicht?,zwembad weg,geen supermarkt winkels erbij.
    Ze laten liever winkels in vriezenveen failliet gaan dan een winkel in Westerhaar erbij.

    NIET MEER GAAN WINKELEN IN VRIEZENVEEN

  2. idd een goed signaal, wij westerhaarders worden vanaf het begin dat ons dorp er al is, als uitschot van vriezenveen gezien. zo vertelden en nog de oudere generatie van de voormalige wieke (westerhaar). ik ben zelf een jong iemand en ik heb het van horen zeggen, maar ik voel het wel zo. wij worden als uitschot gezien van vriezenveen, ik ben zelf met een man uit vriezenveen getrouwd maar de eerste vraag die de ouders stelden, waar kom je vandaan ?……westerhaar.heb je de moet al in de schoenen om verder te praten over je woonplaats.word al gezegd,” daar kom nog geen goede hond vandaan”……. ook word dat in omstreken veel gezegd, als je verteld dat je van de westerhaar weg komt. maar in VRIEZENVEEN dames en heren, let op!!!! dat is een plek met een hele grote doofpot waar alles achter de gordijnen wordt weggestopt want stel je eens voor dat het uitlekt.pure discriminatie vind ik het!!!. want ook in vriezenveen woont ook prut zat !!!! maar ja daar mag je niet over communiseren, dat wordt (sssssst mag niet over gepraat worden) fluisterend al in de doofpot gedrukt.

  3. Wat jammer van de reacties hierboven en “in de wandelgangen. Het wegblijven van pb westerhaar en oranjevereniging is een ondoordachte en domme zet. Pb zat in de werkgroep zwembaden en is er zelf uitgestapt. Heeft borden geplaatst bij het zwembad uit protest en blijft bij de nieuwjaarsreceptie weg!! Dat riekt naar natrapperij…… op de plekken en momenten dat je in alle redelijkheid en met goede argumentatie je ideen en plannen uit kunt spreken zijn ze er niet!!!! Wordt volwassen en ga niet kinderachtig zitten mokken als je ideen niet gelijk worden geaccepteerd. Als zwembad de plump open moet blijven laat dan pb westerhaar en de oranjevereniging de handen ineen slaan en zorgen dat vrijwilligers het zwembad openhouden. Daar is waarschijnlijk Jan Nijkamp met zijn plan van de plump ook meer bij gebaat. Kortom westerhaarders neem je verantwoordelijkheid en stop met de oude sentimenten dat we achtergesteld worden bij vriezenveen…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier