Partyroos Events nieuwe sponsor WesterhaarDigitaal.nl

0
664

WesterhaarDigitaal.nl heeft wederom een nieuwe sponsor. Partyroos Events heeft aangegeven de site een warm hart toe te dragen en de activiteiten van Stichting WesterhaarDigitaal.nl te willen ondersteunen. Via deze weg willen wij Rosita van der Kruk dan ook hartelijk danken.

Samenwerking is ook één van mijn kenmerkende eigenschappen. Misschien een goede mogelijkheid om bijvoorbeeld samen met andere ondernemers iets moois of creatiefs op te bouwen. In de tijd waarin we leven is het belangrijk voor een onderneming om de aandacht op je te vestigen. Laat zien wat je doet en wie je bent! Vaak ontbreekt de tijd en soms ook de creativiteit om de plannen goed uit te werken. Graag zal Party Roos Events ondernemers, winkeliersverenigingen en andere geïnteresseerden hierbij ondersteunen om samen tot een mooi en effectief eindresultaat te komen.

Op onze site vindt u ook de namen + logo`s van alle andere sponsoren terug. De jaarlijkse bijdrage van deze sponsoren is absoluut onmisbaar voor het voortbestaan van WesterhaarDigitaal.
Bent u ook van plan onze activiteiten te ondersteunen, laat u het ons alstublieft weten!
U kunt dan een mail sturen naar redactie@westerhaar.eu

Team WesterhaarDigitaal.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier