Palmpasen optocht Westerhaar-Vriezenveensewijk

0
1667

Afgelopen zaterdag 24 maart was er door Oranjevereniging Westerhaar-Vriezenveensewijk een Palmpasen optocht georganiseerd. Samen met de majorettes van de Harmonie uit Vroomshoop en uiteraard de plaatselijke muziekvereniging SDG werd er onder goede weersomstandigheden een rondgang gemaakt door het noordelijke deel van het dorp.

De kinderen met hun fraai versierde Palmpasen stokken werden tijdens de optocht verwend door de Paashazen en ook de kinderen, die langs de route stonden te kijken kregen een heerlijk snoepje.

Na afloop van de tocht werd er in het verenigingsgebouw door de kinderen onder het genot van snoep en ranja geknutseld. Vele fleurige Paasstukjes werden er gemaakt.

Voor de bezoekers die er waren was het mogelijk om onder het genot van een bakje koffie de verrichtingen van hun kroost te aanschouwen.

Ook toen de kinderen naar huis gingen werden ze nogmaals verwend met een zakje met Paas snoepjes en uitgezwaaid door de Paashaas met daarbij gelijk de uitnodiging om volgend jaar opnieuw een gezellige middag samen te gaan beleven.

De foto’s van de palmpasen optocht staan inmiddels in het fotoalbum

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier