Overwinning van het collectief SDO/UNI

0
610

logo-korfbal.jpgZaterdag 10 november stond de eerste zaalwedstrijd op het programma in de 3de klasse. In sporthal “de mollinckslag” in bergentheim was het onbekende westergo uit bolsward de tegenstander. Na een begin waarin een paar goede kansen om zeep werden geholpen, wisten de gasten op voorsprong te komen. (0-1)

Introductie scheiding

Sdo/uni had wel een overwicht op de gasten, maar wist dit niet in doelpunten uit te drukken. Zodoende stond er naar 30 minuten spelen een 5-5 ruststand op het programma.
De tweede helft gaf eenzelfde spelbeeld. Westergo was effectief in de kansjes die het kreeg, en de spelers van coach de krey lieten het na om de voorsprong uit te breiden. Zo ontstond er een spannende eindfase waarin het 4 minuten voor tijd op een 12-10 voorsprong kwam, maar de gasten vrijwel direct de 12-11 op het scorebord noteerde. De laatste minuten waren spannend, maar de overwinning werd binnen gehaald met een 12-11 eindstand. Volgende week gaat het op bezoek naar Houtigehage om te spelen tegen het onbekende TFS. Aanvang: 17:30 uur.