Overtuigende overwinning SDO/UNI 1

0
601

De laatste zaalwedstrijd voor de “winterstop” stond op papier. In Houtigehage werd gespeeld tegen Boelenslaan. Boelenslaan dat puntloos onderaan staat in de 4’de klasse was geen moeilijke prooi voor SDO/UNI 1.

Na de lange autorit van anderhalf uur, werd er om 19:10 uur in gefloten door de scheidsrechter, en binnen een paar minuten stond er een 0-3 voorsprong op het scorebord. Deze stand kon uitgebreid worden naar een 0-7 voorsprong. Na een kwartier spelen wist ook Boelenslaan haar eerste treffer te maken. De ruststand werd bereikt met een 4-12 stand. De tweede helft gaf eenzelfde spelbeeld, het enige minpuntje was dat er verdedigend niet helemaal de gewenste concentratie was. De uiteindelijke score zou oplopen naar 10-22.

SDO/UNI speelt nu op zaterdag 7 januari een thuiswedstrijd tegen Centrum uit De Krim. Aanvang 16:30 uur. Voorafgaand speelt het 2’de haar thuiswedstrijd tegen Top 3 uit Vroomshoop.