Oranjevereniging Westerhaar- Vriezenveensewijk zoekt samenwerking

0
747

logo-oranjevereniging.jpg

Koningin Beatrix bracht op 28 januari van dit jaar een belangrijk nieuwsfeit. Zij gaf in haar toespraak aan dat de verantwoordelijkheid van het land “in handen van een nieuwe generatie moet liggen”. Willem Alexander neemt het stokje van haar over en werd op 30 april gekroond tot Koning der Nederlanden. De viering van de eerste Koningsdag op 26 april 2014 wordt, als het aan de Oranjevereniging ligt, een héél bijzonder begin van een jaarlijks terugkerend spektakel voor jong en oud, genaamd; ‘De Strijd’!                      

‘De Strijd’ is niet altijd even makkelijk, ‘De Strijd’ vereist soms denkwerk, maar bovenal vraagt ‘De Strijd’ om samenwerking! Die samenwerking wil de Oranjevereniging graag aangaan met de inwoners van Westerhaar – Vriezenveensewijk! Daarom willen wij iedereen uitnodigen om deel te nemen. Zo zorgen we er voor dat we met elkaar de komende jaren van een ongekend mooi, gezellig en steeds verrassend dorpsfeest kunnen genieten!

Introductie scheiding

Maar wat is ‘De Strijd’ nou eigenlijk? Wat het precies is, dat willen we graag presenteren op donderdag 7 november om 20.00 uur in ‘De Klaampe’. We nodigen je dan ook van harte uit om te komen en deze presentatie bij te wonen! Dit geldt voor individuelen, maar ook voor verenigingen, zoals o.a. buurt of sportverenigingen.

Om een indicatie te krijgen van het aantal te verwachten geïnteresseerden, vragen we je via info@oranjeverenigingwesterhaar.nl aan te melden.

We willen je bij voorbaat bedanken voor je interesse en kijken uit naar je komst! En dat het de moeite waard zal zijn,…….daar kom je 7 november zeker achter! Graag tot dan! 


Met vriendelijke, maar vooral ‘strijdvaardige’ groet,

Oranjevereniging Westerhaar-Vriezenveensewijk                              

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier