Oproep aan alle inwoners van Westerhaar, Vroomshoop en Den Ham

6
1046

logo-oproep.jpgPlaatselijk Belang en Algemeen Zakelijk Belang uit Westerhaar – Vriezenveensewijk roepen de bevolking op om massaal de gemeenteraadsvergadering van dinsdag 22-01-2013 te gaan bezoeken samen met Vroomshoop en Den Ham.
De reden hiervan is, de werkgroepvoorstellen zo die nu gepresenteerd worden een uitkleding betekend voor zowel Westerhaar – Vriezenveensewijk alsmede Vroomshoop. Dit ten gunste van alleen Vriezenveen wat zwemgelegenheid betreft.
Overleg tussen zowel Vroomshoop en Westerhaar – Vriezenveensewijk heeft reeds plaatsgevonden mede door de reacties die vanuit zowel Westerhaar alsmede ook Den Ham zijn binnegekomen bij de Vroomshoopers Jarno Hams en Dennis Jongeneel.
Laten we samen een vuist maken tegen deze voogestelde plannen.

Laat de opkomst groot zijn vanuit onze kernen met ruim 20 duizend inwoners

De vergadering is in het gemeentehuis in Vriezenveen en zal om 19:30 beginnen.

6 REACTIES

  1. Goed dat de dorpen opkomen voor hun belangen. Het is toch allemaal Vriezenveen wat de klok slaat maar wat wil je met al die Venneboeren in de raad.

    Eerst vond ik het een beetje dom dat Gemeentebelangen Gbt uit die raadzwembadengroep ging maar nu ik alles overzie en hun argumentatie lees was het goed bekeken. Ik zou ook niet verantwoordelijk willen zijn voor dit asociale voorstel.

  2. Ben er geweest de opkomst viel eigenlijk wel tegen. Als je klaagt was dit wel de manier geweest om je te laten zien na zon oproep. Westerhaarders en Vroomshoopers het viel me wel van jullie tegen eerlijk gezegd!!!! 🙁

  3. Kijk Wat een TOP aktie van plaatselijk belang om niet naar de receptie te gaan. En nog beter ook een TOP aktie om niet in te spreken tijdens de raadsvergadering. Nee dan laat je zien waar je voor staat. Kom op mensen eens temeer wordt duidelijk dat het heel lastig is om westerhaarders te mobiliseren, en Plaatselijk belang loopt hierin voorop door zo te schitteren van afwezigheid. jammer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier