Open dag vernieuwde houtclub.

0
769

dscf3085.jpgOp donderdagmorgen, 22 sept., opent Hout&Hobby Twenterand haar deuren voor iedereen, die wil kennis maken met de mensen van de houtclub en met de werkzaamheden in de ruimte van Kulturhus De Klaampe in Westerhaar. Er worden allerlei leuke dingen gemaakt van hout, speelgoed voor kinderen, tuinmeubels, vogelhuisjes, enz. Dat alles gaat in een gemoedelijke sfeer en onder deskundige begeleiding.
Sinds begin september is de houtclub niet meer een zelfstandige groep mensen, die een ruimte huurt, maar de houtclub is nu onderdeel van de activiteiten, die kulturhus De Klaampe aanbiedt aan de bewoners van Westerhaar en wijde omgeving!
Daardoor is de bijdrage drastisch verminderd en kan iedereen voor een luttel bedrag op elke donderdagmorgen naar keuze komen timmeren. De aanvang is om 9.00 u. met een kop koffie om te starten. Ook opdrachten voor reparatie, e.d. zijn welkom.
Nieuwsgierig? Probeer het eens en kom ons bezoeken op donderdagmorgen, 22 sept. van 9.00 u. tot 12.00 u. Iedereen is van harte welkom in de werkruimte van De Klaampe. Ingang aan de achterkant van het gebouw naast de tandartsenpraktijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier