Open dag Hout & Hobby Twenterand (HHT)

0
1726

dscf3089-kopie.jpg
Begin september is de Hout&Hobby club weer begonnen aan een nieuw seizoen in Kulturhus “De Klaampe” te Westerhaar. Er kunnen weer allerlei werkstukken gemaakt worden, van vogelhuisje tot poppenhuis, van miniatuurmeubeltjes tot konijnenhok. En dat alles in een gezellige sfeer en onder deskundige leiding. Ook helpen we elkaar, om een werkstuk van hout zo mooi mogelijk te maken en daarbij kunnen we gebruik maken van allerlei handige machines en er is voldoende hout voorradig.
Wilt u komen kijken (en de sfeer proeven) , dan bent u van harte welkom op onze open dag op donderdagmorgen, 25 sept., van 9.00 u. – 11.30 u. in het souterrain van “De Klaampe”, Beeklaan 1 te Westerhaar. De ingang bevindt zich aan de achterkant van het gebouw, naast de tandartspraktijk.
Op dit moment bestaat het aantal leden uit 6 dames en 5 heren. Voor het nieuwe seizoen heten we graag nog een paar nieuwe leden welkom, maar de ruimte is wel beperkt.
Neem deze keer een kloek besluit en kom ons donderdag, 25 sept., met een belangstellend bezoek verblijden. Tot 25 sept. in “De Klaampe”. De koffie staat klaar vanaf 9.00 u. ’s morgens.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier