Onnodige nederlaag voor SDO/UNI 1

0
604

Zaterdag 31 maart werd de veldcompetitie weer hervat. Op sportpark “de Polderhoek” was UNI gastheer voor Elko uit Elim.

SDO/UNI begon uitstekend aan de wedstrijd, via 1-0 werd de stand binnen 10 minuten uitgebreid naar een 5-1 tussenstand. Verdedigend had men de zaakjes prima op orde, totdat er een doelpuntloze reeks aanbrak. Kansen genoeg voor het combinatieteam, maar het was zo’n dag dat de kansen niet benut werden. Elko deed mondjesmaat wat terug en kwam steeds dichterbij. De ruststand was 5-3.

Introductie scheiding

Na rust ging het combinatieteam door met het creëren van kansen, maar de doelpunten bleken deze zaterdag schaars. Elko kwam op gelijke hoogte en 10 minuten voor tijd op 1 doelpunt voor (7-8) SDO/UNI scoorde enkele minuten voor tijd nog wel de gelijkmaker, maar dit ogenschijnlijk zuiver doelpunt werd door de scheidsrechter om onduidelijke reden afgekeurd. De eindstand zou uiteindelijk 7-8 blijven. En Elko kon met de 2 punten terug naar Elim.

SDO/UNI heeft zichzelf tekort gedaan in deze wedstrijd en zichzelf niet beloond met 1 of misschien wel 2 punten. Aanstaande zaterdag komt de buurman KIOS op bezoek op sportpark “Het Twistveen” te Westerhaar. Aanvang: 15:30 uur