Onduidelijkheden Meerkamp kinderen

0
856

vraagteken_334Graag wil ik nog het één en ander toelichten op de brief die de kinderen vandaag hebben meegekregen uit school. Helaas zijn er nogal wat onduidelijkheden naar voren gekomen.

Ik heb de kinderen van groep 5 t/m 8 in de klas gevraagd om een team te vormen om mee te gaan doen met de meerkamp op 30 april. Omdat sommige kinderen niet weten of ze er wel of niet aanwezig zijn op 30 april (ivm de vakantie) kwam een leerkracht met het idee om de kinderen de brief thuis te laten zien en met een goedkeuring van de ouders/verzorgers de brief vrijdag weer mee terug te nemen naar school. De kinderen kunnen ondertussen al onderling teams samen stellen en dit vrijdag of uiterlijk maandag aan de leerkracht opgeven. Dinsdag zal ik de briefjes weer op school ophalen en zal ik de teams door geven aan de organisator van de meerkamp (Gerard Fidom)

Wat de reserve spelers betreft, uiteraard is het de bedoeling dat een reserve speler net zo goed mee draaien in het team als de andere 6 teamleden. Er wordt dus constant gerouleerd! De extra spelers heb je nodig als er een kind om wat voor reden dan ook uit zou vallen. Het zou dan vervelend kunnen zijn voor een team, omdat een spel altijd met 6 personen gespeeld gaat worden!

Om onduidelijkheden uit de weg te gaan vanaf nu , Opgave bij de leerkracht met minimaal 6 spelers, maximaal 8 spelers in een team!
Kinderen die het niet lukt om een team bij elkaar te krijgen van minimaal 6 kinderen uit de groepen 5 t/m 8, kunnen een mail sturen naar Gerard Fidom (g.fidom@home.nl). Gerard zal dan van de losse opgave`s, teams proberen te vormen, zodat iedereen mee kan doen!

Ik hoop dat het nu duidelijk is voor iedereen en mochten er nog vragen zijn dan horen we dit graag.

Met vriendelijke groeten
Rosita van der Kruk
Stichting 125 jaar westerhaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier