Ondertekening Bruikleenovereenkomst Stichting Exploitatie Sportpark Twistveen Westerhaar

0
633

ondertekening-overeenkomst-twistveen-005-kopie.jpgAtletiek Vereniging Twenterand is er inmiddels gevestigd en voetbalvereniging Voorwaarts en korfbalvereniging SDO leggen er twee kunstgrasvelden aan. Dat deel van Sportpark Twistveen is sinds donderdag 23 mei jl. formeel in handen van de Stichting Exploitatie Sportpark Twistveen. Die privatisering werd bekrachtigd met de ondertekening van een bruikleenovereenkomst. Namens de Stichting Exploitatie Sportpark Twistveen ondertekenden de heren Krikken en Doldersum en namens de gemeente Twenterand tekende wethouder Hidde Visser voor de privatisering.

De wethouder is vooral blij dat er samen met de verenigingen weer een resultaat wordt geboekt, ditmaal voor Westerhaar-Vriezenveensewijk: “Deze week al het hoogste punt in de bouw van de brede School, het nieuwe Haarhuus, bij de Klaampe worden stappen gezet en nu een geweldig sportpark. Westerhaar krijgt langzamerhand steeds meer mogelijkheden op het gebied van sport, zorg, kennisuitwisseling en ontmoeting en daar ben ik erg blij mee.”

Introductie scheiding

In volle gang
Zowel voetbalvereniging Voorwaarts als korfbalvereniging SDO heeft vanaf het seizoen 2013-2014 de beschikking over prachtige kunstgrasvelden. De realisatie daarvan is in volle gang. Een lang gekoesterde wens van beide verenigingen gaat hiermee in vervulling. Ook AVT maakt al gebruik van de locatie, die in de loop van de tijd steeds meer vorm zal krijgen. Het zwervende bestaan van deze vereniging behoort daarmee definitief tot het verleden. De daartoe opgerichte Stichting Exploitatie Sportpark Twistveen gaat de kunstgrasvelden en de ruimte die in gebruik wordt gegeven aan Atletiek Vereniging Twenterand (AVT), exploiteren.

Het project is mede mogelijk gemaakt door een subsidie van € 134.000 van de provincie Overijssel in het kader van de regeling ‘Sportaccommodaties en Jeugd’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier