Onderlinge gymwedstrijden in Kulturhus de Klaampe Westerhaar

0
817

Afgelopen zaterdag werd de grote sporthal van De Klaampe in Westerhaar omgebouwd tot een waar gymnastiekfestijn. De gymnastiekverenigingen DAMAS Bruchterveld , DAMAS Daarlerveen, DITO Sibculo, DSV Westerhaar en MABECO Beerzerveld/Mariënberg organiseerden gezamenlijk deze wedstrijddag.
De verenigingen streden uitermate fanatiek om de dagprijs. Dit jaar waren de toestellen de balk, spanbrug, tumblingbaan/mat en de kast aan de beurt. De vele turnsters en turners, die allemaal meededen in hun eigen leeftijdscategorie en op hun eigen turnniveau, deden hun uiterste best om een podiumplaats te bemachtigen, het aanwezige publiek genoot hier zichtbaar van.

Introductie scheiding

Volgend jaar zijn de springwedstrijden, deze worden om het jaar afgewisseld met de toestelwedstrijden en elke keer blijkt het weer een groot succes in een gezellige sfeer.
Door de grote deelname, 265 deelnemers, was er ook al een wedstrijddag op zaterdag 6 april 2013.De gymverenigingen kijken zeer tevreden terug op twee mooie en sportieve wedstrijddagen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier