Officiële opening zaterdag 2 oktober EG Computer Specialisten

0
621

pand_320x200_318Door de grote groei en de behoefte naar meer winkel- en presentatieruimte, is EG Computer Specialisten ( sponsor WesterhaarDigitaal.nl ) sneller dan verwacht uit haar oude bedrijfspand aan de Ambachtsweg 13 te Lemelerveld gegroeid. Om deze redenen is het bedrijf opzoek gegaan naar een nieuwe locatie. Het nieuwe pand (waarin voorheen Kleinmeulman Mode gevestigd was) is voor EG Computer Specialisten een aanzienlijke verbetering. Het pand ligt gunstig en biedt aanzienlijk meer ruimte. Ten opzichte van de vorige vestiging is de bereikbaarheid verbeterd en zijn er ruim voldoende parkeerkeergelegenheden. Bezoekers kunnen in de volledig ingerichte showroom een duidelijk beeld krijgen van de vele mogelijkheden die EG Computer Specialisten haar klanten kan bieden.

Om een belangrijke stap te zetten in de verdere groei en professionalisering van de onderneming heeft EG Computer Specialisten een compleet nieuwe huisstijl laten ontwerpen. Deze wordt tegelijk met de officiële opening van de nieuwe hoofdvestiging geïntroduceerd.

De officiële opening van de nieuwe hoofdvestiging vindt plaats op zaterdag 2 oktober aan de Schoolstraat 21 te Lemelerveld en u wordt van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen.

Natuurlijk hoort bij een opening wat acties en dat kunt u HIER bekijken

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met EG Computer Specialisten,
telefoon 0572 – 37 36 04.

http://www.egcomputerspecialisten.nl/

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier