Nieuwe hoofdsponsor open tennistoernooi Westerhaar

0
1223

img-20150626-wa0019.jpgAl jaren organiseert de tennisvereniging Westerhaar-Vriezenveensewijk in week 35 (24 aug t/m 30 aug) een “Open Toernooi”. Dit jaar voor de 10de keer, een jubileum waar de tennisvereniging super trots op is. Ook is een hoofdsponsor gevonden die zijn naam aan het toernooi wil verbinden. Het jubileumtoernooi zal de “Techno Panel 2000 Open Westerhaar 2015” gaan heten. Een wel heel bijzondere hoofdsponsor omdat één van de directeuren, Henk Klinkien, één van de oprichters van de tennisvereniging Westerhaar is. Ieder jaar is het programma nagenoeg vol, maar dit jaar is de ambitie om het toernooi “tjokvol” krijgen. Daarom nodigen we iedereen uit om zich in te schrijven. Dit kan via toernooi.nl , of door een mail sturen naar: TVWV.Open.Westerhaar@gmail.com.
Waarom meedoen in Westerhaar?
De “Techno Panel 2000 Open Westerhaar” is een dubbeltoernooi waaraan de afgelopen 9 jaar veel tennissers uit de regio hebben deelgenomen. Een sportief, maar bovenal ongelofelijk gezellig toernooi. Tijdens deze jubileum editie wordt extra aandacht geschonken aan de deelnemers. Hoe gaan we dit dan doen? Onder andere met een verrassing bij deelname aan het toernooi en een lot voor een extra verloting.

Inschrijven is mogelijk tot en met zaterdag 15 augustus. Maar VOL=VOL, dus wees er snel bij.
Informatie is te verkrijgen bij de wedstrijdleiding: Bert Protzman 06-23173309 en natuurlijk via onze facebook pagina: https://www.facebook.com/Tvwvwesterhaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier