NIEUW! Meet & Match: “We zien elkaar in Twenterand!”

0
548

Op 15 februari 2024 is het zover. De lancering van de allereerste Meet & Match Twenterand: een inspirerende bijeenkomst die draait om betekenisvolle verbindingen.
Deze bijeenkomst biedt een uitgelezen kans om gelijkgestemde (toekomstige) vrijwilligers, organisaties en verenigingen uit de gemeente Twenterand te ontmoeten en te ontdekken hoe ze samen kunnen werken aan gemeenschappelijke doelen. Nu en in de toekomst.

Tijdens dit evenement maken we een levendige uitwisseling van ideeën, ervaringen en doelen mogelijk. Of je nu op zoek bent naar nieuwe vrijwilligers, je wilt inzetten als vrijwilliger of gewoon wilt netwerken in een ontspannen sfeer: Meet & Match Twenterand biedt dé perfecte gelegenheid om dit te doen.

Avondprogramma

19.00-19.15 uur Inloop
19.15-20.00 uur Opening Openingswoord door Ruth en Daniëlle van het Informatiepunt Vrijwilligerswerk Twenterand. Daarna is het woord aan wethouder Mark Paters. 
20.00-20.30 uur Matchmoment Deelnemers worden uitgedaagd om met elkaar in gesprek te gaan en vinden op een laagdrempelige manier verbinding met elkaar. 
20.30-21.30 uur Netwerkborrel Gezamenlijke afsluiting van de avond onder het genot van een drankje. 

Locatie: Burgemeester Koetjestraat 2, 7681 ZP Vroomshoop.

Tijdstip: Vanaf 19.00 uur inloop. Start om 19.15 uur.

Interesse? Meld je aan via: info@vrijwilligerswerktwenterand.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier