Boek te laat ingeleverd? Geen boetes meer bij bibliotheken gemeente Twenterand

0
274

De Stichting Openbare Bibliotheek Twenterand heeft goed nieuws. Per 1 januari is zij de derde Bibliotheek in Overijssel waarbij je geen boete meer krijgt bij het te laat inleveren van de geleende materialen. Dit geldt voor alle vestigingen binnen de gemeente Twenterand, in Den Ham, Vroomshoop, Westerhaar en Vriezenveen.

Onbezorgd naar de bieb
De Bibliotheek wil een gastvrije, klantvriendelijke organisatie zijn en daar passen boetes niet bij. Hiermee verlagen we de drempel voor het lenen van boeken en leggen we de nadruk op nog meer leesplezier.

Boetevrij vanaf 1 januari 2024
Vanaf 1 januari 2024 zijn alle vestigingen in de gemeente Twenterand boetevrij. Dat betekent dat je geen boete hoeft te betalen als je de geleende boeken, tijdschriften of dvd’s eens iets te laat inlevert.

Natuurlijk moeten de boeken wel gewoon teruggebracht worden. Zoals je van ons gewend bent ontvang je van ons een e-mail als je uitleentijd afloopt. Dan kun je de materialen gewoon verlengen als je ze na 3 weken nog niet uit hebt. Wanneer je van ons een aantal keren een herinnering voor het inleveren ontvangen hebt, volgt er een factuur voor de geleende materialen. Breng je de materialen alsnog terug, dan hoef je de factuur natuurlijk niet te betalen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier