Muziekproject OBS De Blokstoeke met SDG Westerhaar

0
1557

Op donderdagavond 22 februari was het gebouw van muziekvereniging Soli Deo Gloria Westerhaar gevuld met enthousiaste kinderen en ouders/verzorgers. De afgelopen 7 weken hebben leraren van de muziekvereniging een muziekproject verzorgd op OBS de Blokstoeke.Door de samenwerking tussen de muziekvereniging Soli Deo Gloria, kunstenschool Kaliber en de basisschool OBS de Blokstoeke is dit een groot succes geworden. Op deze avond was het schitterende eindresultaat te horen en te zien.

Boomwhackers, xylofoons, bugels en trommels; niets was de kinderen te gek. Het doel van dit muziekproject is om kinderen op een leuke manier kennis te laten maken met muziek, met verschillende instrumenten en om samen muziek te maken.

Gezien het enthousiasme wat op ieders gezicht af te lezen was kan de conclusie worden getrokken dat dit meer dan geslaagd is. Er zullen in de nabije toekomst, ook met andere scholen, nog meer samenwerkingen volgen in muziekprojecten. Dit is een goede ontwikkeling voor de muziekkennis van basisschoolkinderen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier