Met regiotaxi naar ziekenhuis of huisartsenpost wel degelijk mogelijk

0
786

Het blijkt wel degelijk mogelijk om met de regiotaxi een medisch specialist in het ziekenhuis te bezoeken. Dit blijkt uit onderzoek naar aanleiding van vragen van fractievoorzitter Albert Engels van Gemeentebelangen Twenterand tijdens de begrotingsbehandeling in november.

De regiotaxi geldt tevens voor de avonduren en weekenden als het gaat om het bezoeken van de huisartsenpost in Hardenberg en Almelo of voor het reizen naar het ziekenhuis in verband met een ziekenhuisopname.

Engels is erg blij voor de pashouders van de regiotaxi. “Het was te onduidelijk allemaal. Zelfs bij de ambtenaren die een aanvraag voor de pas moesten goedkeuren. Daarom heb ik dit tijdens de begrotingsbehandeling 2010 aan de orde gesteld”, aldus Engels. De voorbereidde motie werd uiteindelijk niet ingediend, omdat door het college een nader onderzoek werd toegezegd.

Daaruit is deze week gebleken dat het mogelijk is om vanuit de gemeente Twenterand naar een adres in Almelo en Hardenberg te reizen, omdat een enkele reis minder of gelijk is aan vier zones. Er liggen geen beperkingen in bezoekadressen. Dus ook niet voor een bezoek aan de huisartsenpost en het ziekenhuis in Hardenberg en Almelo.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier