Meerdere inbraken in Westerhaar

8
1096

logo-Politie.jpgIn Westerhaar-Vriezenveensewijk zijn meerdere woningen in twee straten bezocht door dieven. De politie is op zoek naar getuigen.

Akelei
In een schuur bij een woning aan de Akelei is in de nacht van donderdag 7 op vrijdag 8 juni ingebroken. Een grasmaaier werd weggenomen. Het betreft een oranje ruggrasmaaier van het merk Husqvarna, voorzien van twee zwarte schouderbanden en maaidraad. Ook werd een poging gedaan om vogels uit de volière in de tuin te stelen.

Introductie scheiding

In de nacht van vrijdag 8 op zaterdag 9 juni werd dezelfde woning opnieuw bezocht door één of meerdere dieven. Dit keer werden circa 25 vogels uit de volière weggenomen.

P.M. Hackstraat
Bij een woning aan de P.M. Hackstraat werden tussen vrijdag 8 juni 22.00 uur en zaterdag 9 juni 08.00 uur ook vogels uit een volière weggenomen. Het betreffen zeven kanaries. Uit dezelfde volière waren vorige maand ook al kanaries gestolen.

Uit een schuur bij een andere woning aan de P.M. Hackstraat zijn tussen vrijdag 8 juni 23.00 uur en zaterdag 9 juni 08.30 uur gereedschap en twee fietsen weggenomen. Het betreffen wit/grijze fietsen van het merk Gazelle, type Orange.

Getuigen gezocht
De politie wil graag met mensen in contact komen die iets van de diefstallen hebben gezien of die wellicht iets verdachts hebben opgemerkt in de omgeving van de Akelei of de P.M. Hackstraat. Zij worden verzocht contact op te nemen via het algemene telefoonnummer van Politie Twente, team Twenterand, 0900-8844 of anoniem via Bel M. 0800-7000.

8 REACTIES

  1. tukker werken dat woord kennen ze niet stelen van anderen weten ze wel, hebben ze pas bij die mevrouw wiens man pas is overleden, de schuur leeg gehaald, gewoon schandalig

  2. ik zag die kale met die tattoo pas nog op een nieuwe electrische fiets zal hij ook wel ergens uit een schuur gehaald hebben

  3. nee jullie hebben de verkeerde hij kan er dan wel op fietsen maar is niet de dader dan moet je zijn maatje hebben maar goed zolang er geen bewijzen zijn is het een onschuldig zaakje

  4. Poeh jullie zeggen nog al wat !! Er zijn meer kaalkoppen die wel stelen !Of ze laten het doen!! En ik vind het erg voor die vrouw waarvan haar man pas is overleden ..Mensen hebben geen hart in hun …BAH !! Tjah en die in de Akelei…………….En nu maar hopen dat ze de boefen pakken..Fijne dag !!

  5. ja er zijn er maar 2 met tatoeage op hun hoofd dus hoeveel tel je er dan 2 of er moet er nog 1 in de schuil hokken zitten dat kan natuurlijk dan zal ik die waarschijnlijk ook nooit zien maar ja waar we het van denken die doen het niet waar je het niet van verwacht en ik was er niet bij boeven pakken kunnen ze dat nog dan ze komen altijd te laat in vroomshoop laatst kwamen ze ook niet nee een spoedje in almelo laat mij niet lachen hoeveel agente telt twenterand 2

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier