Medusa brengt volleybal naar Westerhaar.

0
1432

Volleybalvereniging Medusa uit Vroomshoop gaat op de dinsdagavond met haar Dames 2 team trainen in de Klaampe in Westerhaar. Omdat er in Sporthal Het Punt geen ruimte meer is om vroeg in de avond te trainen heeft Medusa besloten om uit te wijken. Met name voor de jongere speelsters is wenselijk om niet te laat op de avond te trainen.
De trainingen in Westerhaar biedt ook de mogelijkheid voor de inwoners van Westerhaar om (weer) te gaan volleyballen. Het Dames 2 team speelt het komende seizoen in de 3e Klasse en men is op zoek naar uitbreiding/versterking voor het team. Meisjes en of dames, liefst met competitie-ervaring, die (weer) willen volleyballen kunnen op de dinsdagavonden langskomen in de Klaampe. We starten op dinsdag 24 mei aanstaande, er wordt getraind van 18:30 tot 20:00 uur. Je kunt altijd een paar keer meetrainen om te zien of het wat voor je is.
Ook zijn er plannen om het mini-volleybal (kinderen tot ±10 jaar) in Westerhaar te organiseren. Voor meer informatie kun je ook een mailtje sturen naar tc@medusavroomshoop.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier