Martijn de Leeuw oppermachtig bij dam-tienkamp

0
525

Op zaterdag 12 augustus had het eerste damteam van Witte van Moort de jaarlijkse voorbereidingsdag. Na de koffie werd er gestart met vooruitblikken op het komende damseizoen, waarin het team weer zal uitkomen in de ereklasse. Vervolgens begon de tienkamp, waarbij alle aanwezige spelers tegelijk tegen elkaar spelen. Kriskras door de zaal stonden de borden verspreid waarbij de nodige meters moesten worden afgelegd. Hoewel er niet al te lang over de zetten kon worden nagedacht werden er diverse boeiende partijen gespeeld.

Toen de kruitdampen waren opgetrokken bleek dat er toch wel een verrassende winnaar was in de persoon van Martijn de Leeuw, die ongeslagen bleef en maar liefst vijf overwinningen boekte. Topaankoop Jitse Slump speelde ook prima maar haalde wel twee punten minder en eindigde als tweede, weer een punt voor nummer 3 Yuen Wong.

De dag werd afgesloten met een heerlijke barbecue waar ook de andere clubleden aan deel konden nemen. Al met al een geslaagde voorbereidingsdag. De competitie begint op 9 september gelijk zwaar: de Westerhaarders ontvangen landskampioen Van Stigt Thans uit Schiedam.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier