Man aangehouden voor mishandeling

0
729

logo-Politie.jpgDe politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 22 september een 35-jarige man uit de gemeente Hardenberg aangehouden voor mishandeling.
De politie kreeg rond 01.00 uur de melding dat er een ruzie gaande was in een woning aan de Borggrevestraat en dat de dader was weggereden. Agenten die op weg waren naar de melding zagen de man rijden en hielden hem staande.

Uit een eerste onderzoek bleek dat de 35-jarige man uit de gemeente Hardenberg de woning aan de Borggrevestraat was binnengedrongen en dat hij de 45-jarige bewoner verschillende malen met zijn vuist in zijn gezicht had geslagen. Hierdoor raakte de bewoner gewond aan zijn gezicht.
De 35-jarige man uit de gemeente Hardenberg is ingesloten voor nader verhoor. De politie onderzoekt wat er exact in de woning is voorgevallen.

Tijdens het onderzoek bleek dat de 45-jarige man in het bezit was van een hoeveelheid GHB. Hij is vervolgens aangehouden op verdenking van overtreding van de Opiumwet en ingesloten voor nader verhoor. (politie.nl)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier