MAJORETTE- EN TWIRLTEAM SALUTE TWENTERAND GAAN WEER ENTHOUSIAST VAN START!!

0
2913

De vakantie is alweer bijna ten einde. Ook voor majorette-, en twirlvereniging Salute Twenterand uit Westerhaar zit de vakantie er weer op. Maar oh oh wat hebben we zin om weer fanatiek te gaan dansen  en twirlen . De eerste training is op woensdag 28 augustus.
Na de start in maart van dit jaar kunnen we rustig vaststellen dat we een erg leuk, gezellig, fanatiek en inmiddels standvastig twirlteam hebben. Het allereerste twirlteam van Westerhaar. Hoe leuk is dat? Dit werd de laatste training voor de vakantie gevierd door het uitreiken van de Salute twirlhemdjes aan de meisjes. Wij zijn hier enorm trots op!
Op zaterdag 5 oktober zal dit team voor het eerst te bewonderen zijn tijdens de kinderkleding en speelgoedbeurs in de Klaampe in Westerhaar.
Binnenkort willen we starten met een tweede team, zodat nog meer meisjes de kans krijgen om deze super leuke twirlsport te leren. Hiervoor organiseren we een proeftraining op een nog nader te bepalen datum. De inschrijving voor deze proeftraining is nu open. Hoe kun je je opgeven? Door het sturen van een e-mail naar salutetwenterand@hotmail.com.
Vermeld hierin je naam, adres en geboortedatum (leeftijd).
De training zal in ieder geval worden gegeven op de woensdagavond in basisschool De Fontein aan de Oranjestraat in Westerhaar. Welke onderdelen komen er zoal aan bod tijdens de trainingen? twirltechnieken (majorette), marsvaardigheid, ballet en vooral veel dans.
De minimumleeftijd is 5 jaar. GEEF JE SNEL OP!! Des te eerder kunnen we een datum plannen. TOT SNEL!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier