MAAK KENNIS MET TENNIS

0
700


Tennisvereniging Westerhaar-Vriezenveensewijk begint vrijdag 11 maart van 19.00uur tot 20.00 uur in het Kultuurhuus “De Klaampe” met haar  jaarlijkse introductie evenement “Maak kennis met Tennis”.

Deze tenniscursus is bedoeld voor alle  kinderen uit groep 3 t/m 8 van de basisschool, die het leuk lijkt om te gaan tennissen. Tijdens de lessen worden er met tennisracket en bal  spelenderwijs tal van oefeningen gedaan om het tennissen een klein beetje onder de knie te  krijgen. Tijdens de Open Dag op het tenniscomplex kun je dan laten zien wat je allemaal geleerd hebt en krijg je een officieel diploma uitgereikt. Is de tennissport echt iets voor jou, dan kun je lid worden voor € 4,– per maand. Bovendien krijg je als welkomstgeschenk een spik splinter nieuw tennisracket en gratis tennislessen van een professionele tennisleraar.

De tennisvereniging zorgt voor rackets en ballen, je hoeft geen lid te zijn van de tennisvereniging en het is helemaal GRATIS !  Dus gewoon DOEN !!Nieuwsgierig geworden ?  bel 0546-658658  of 06-30373721 of stuur een e-mail naar: gerran_protzman@msn.com voor meer informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier