Maak kans op kaarten voor CCR

0
1179

bandfoto-ccrr-kopie.jpgNamens Kulturhus de Klaampe mag WesterhaarDigitaal enkele toegangskaarten voor het concert van CCR op 29 oktober beschikbaar stellen. Natuurlijk moeten deze kaarten terechtkomen bij de echte fans van CCR of in ieder geval mensen die er heel graag naar toe willen.

WesterhaarDigitaal wil graag horen waarom je vindt dat jij degene bent die de gratis kaarten verdient. Of misschien weet je wel iemand anders die er om een speciale reden recht op zou moeten hebben?! Mail je reactie svp zo spoedig mogelijk naar redactie@westerhaar.eu

Wij zullen dan de gelukkigen informeren en zorgen dat de kaarten tijdig in bezit zullen zijn.

Zorg wel dat naam, adres en telefoonnummer in de e-mail wordt vermeld.

Team WesterhaarDigitaal

Introductie scheiding

Op zaterdag 29 oktober 2011 zal de Creedance Clearwater Revival Tribute voor een optreden afreizen naar Kulturhus “De Klaampe”, Beeklaan 1 te Westerhaar. De aanvang is om 20.30 uur, de zaal gaat open om 19.30 uur en kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor € 10.00. (aan de zaal €12.50). De CCRRevival behoort al jaren tot de top uit het live-circuit van de Nederlandse tribute bands en is een graag geziene act op festivals, evenementen en is met grote regelmaat te zien in feesttenten en de grotere kroegen.
Met een strakke performance en een energieke uitstraling zet CCR-Revival tijdens haar live-shows een goede sfeer neer. CCR-Revival is een band met potentie en een absolute must voor elke CCR, John Fogerty en de jaren zeventig muziekliefhebber. De sound van CCR-Revival kenmerkt zich door John Fogertys latere tours (Premonition, Long Road Home). CCR-Revival tekent voor een zeer geslaagde en unieke avond. Een sfeervolle lichtshow, goede sound en een strak decor maken het plaatje van deze karakteristieke band compleet. Met een goed opgebouwd repertoire weet de band haar publiek keer op keer te boeien. CCR-Revival is energiek, strak maar vooral een lekkere rock˜n roll live-band.

Entree kaarten zijn verkrijgbaar bij het Kulturhus De Klaampe, beeklaan 1 7676 BC Westerhaar Of bel 0546-805151

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier