Leden WWR naar verschillende concoursen

0
728

logo-wwr.jpgLeden van de pony en ruitervereniging WWR uit Westerhaar gingen naar concoursen in de regio.

Britt Schoemaker ging naar Nieuwleusen en behaalde voor het rijden van de L2 – dressuur een 1e prijs en een 2e prijs beide dressuurproeven werden beloond met 186 punten. Ook kwam deze combinatie uit in de klasse L – springen en hier werd een 3e prijs voor het klassiek parcours behaald en een 5e prijs voor het progressief springen.

Manon Legebeke met paard Monsieur Beljon behaalde in Balkbrug een 1e prijs met 190 punten voor het rijden van de L2- dressuur.

Xandra Messink met paard Aranco behaalde in Balkbrug een 2e prijs met 195 voor het rijden van de L1 – dressuur en een 8e prijs voor het springen in de klasse B.

Introductie scheiding

Inge Bakker met paard Zazou behaalde in Vriezenveen tijdens het hemelvaart concours 2x een 3e prijs voor het springen in de klasse B.
Inge ging ook nog naar Marienheem voor het rijden van de dressuur in de klasse M en behaalde met 190 punten een 1e prijs.

Lisan Kikkert met paard Chatalien ging naar Marienheem voor een dressuurwedstrijd en behaalde voor de B – dressuur 2x een 4e prijs met 190 en 192 punten.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier