Kandidaten voor make-over gezocht!!!

0
666

Op vrijdag 18 juni staat op het feestterrein `Westerhaar presenteert` op de agenda. Tijdens dit leuke evenement zullen diverse verenigingen, ondernemers en inwoners zich kunnen presenteren en laten zien wat er zoal mogelijk is in Westerhaar-Vriezenveensewijk.
Er zal ook een fantastische make-over plaats vinden, waarvoor de organisatie nog een kandidaat of kandidate zoekt. Wie heeft er nu geen zin in een nieuw uiterlijk met een ander kapsel, fraaie make-up en nieuwe kleding etc?!

Kent u iemand die het verdiend heeft om eens deze bijzondere aandacht te krijgen of wilt u gewoon iemand verrassen of in het zonnetje zetten, geef hem of haar dan op. Dit kan door een mail te sturen aan: margreet@125jaarwesterhaar.nl
Vermeldt u in deze mail alstublieft naam, adres en telefoonnummer van de kandida(a)t(e) en voeg een foto (als bijlage) toe van betreffend persoon. Tevens dient u een motivatie op te nemen in de mail, waarom u vindt dat deze persoon in aanmerking komt voor deze geweldige make-over

Uitsluitend wanneer de door u opgegeven persoon wordt uitgekozen, dan zal hij/zij worden gebeld.  De organisatie ziet de aanmeldingen voorzien van foto en bijbehorende motivatie graag tegemoet!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier