Juf van der Schee neemt afscheid van cbs De Fontein – Hoofdweg

0
3142

In deze bijzondere tijd is het voor basisschool De Fontein – locatie Hoofdweg, een extra bijzondere tijd. In de laatste weken van dit schooljaar neemt de directrice van de school, Esther van der Schee, namelijk afscheid van haar plek in Westerhaar. Met ingang van 1 juni 2020 zal zij gaan starten met haar nieuwe functie als directeur-bestuurder van scholenstichting Verion te Wierden. Haar opvolger wordt Roy Roelofs, die vanaf 1 augustus 2020 haar directietaken op De Fontein zal overnemen.

In 2005 startte Esther als directrice van de school aan de Hoofdweg. Haar ambitie leidde ertoe dat ze na een aantal jaren ook directrice werd op basisschool De Marliaantjes in Marle. In deze jaren heeft ze volgens haar collega’s haar sporen in het directeurschap zeker verdiend. Na 15 jaar trouwe dienst als directrice op deze twee scholen, nam ze op woensdag 27 mei 2020 afscheid. Een ander afscheid dan in eerste instantie was gepland, gezien alle maatregelen rondom het coronavirus. Geen afscheidsfeestje samen met alle kinderen, maar een klein afscheid op gepaste afstand met collega’s. Om juf van der Schee toch te kunnen bedanken voor al haar werk, gaven de kinderen van De Fontein haar een mooi cadeau en maakten een mooie boodschap voor de juf, die de collega’s verwerkten in een afscheidsfilmpje.

De kinderen en ouders van de school zullen juf van der Schee gaan missen, maar dat geldt ook zeker voor haar collega’s. Esther heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van het onderwijs op De Fontein en aan de saamhorigheid binnen het team. Daarnaast stond haar deur altijd open voor zowel ouders als collega’s. Maar iedereen gunt het haar natuurlijk van harte om deze mooie nieuwe stap te maken!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier