Internationaal vliegerfeest zeer geslaagd

0
631

img-1247-rw.jpg
Het internationale vliegerfeest Twenterand in Westerhaar zit er weer op. Met een tevreden gevoel kunnen de Twentse Vlieger Vrienden terug kijken op een super geslaagd evenement. Een aantal duizenden bezoekers uit heel Overijssel hebben dit weekend genoten van de vele soorten vliegers in de lucht en de verlichte nacht show. Natuurlijk was er voor de kinderen ook genoeg te doen. Meer dan 400 kinderen hebben zelf een vlieger kunnen maken die ze daar gelijk konden uitproberen.

Op www.twentsevliegervrienden.nl zijn nog meer foto’s te zien.

Introductie scheiding

Alle kinderen kwamen weer aangerend als de vlieger met snoepjes de lucht in ging, want deze vlieger dropte snoepjes en ja dat is altijd lekker natuurlijk! Ook gingen er heel veel knuffels de lucht in om een vliegdiploma te halen. De knuffel werd dan met een vlieger omhoog gebracht en kwam dan met een parachute naar beneden. Maar ook de Diabolo shows en workshops van Stef en Mickey waren in trek! Het weer was de vliegeraars gunstig gestemd. Er was voldoende wind om de horizon van Twenterand op te vrolijken met allerlei kleurige figuren. Helaas voor de lucht ballonnen die zaterdagavond zouden op stijgen was er net iets te veel wind en moest dit evenement worden uitgesteld.
De Twentse Vlieger Vrienden kregen vanuit alle hoeken de complimenten over de organisatie, wat ze samen met de vele vrijwilligers, sponsoren en grondeigenaar Uilenreef hebben klaar gespeeld! Kortom reden genoeg om hier een jaarlijks evenement van te maken in het eerste weekend van Juli!

De foto’s staan inmiddels in het fotoalbum, de video van dit evenement volgt z.s.m.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier