Interessante workshops tijdens informatieavond Vrijwilligerswerk

0
690

Op donderdag 1 november heeft in het gemeentehuis in Vriezenveen de Informatieavond Vrijwilligerswerk plaatsgevonden. Tijdens deze avond, die werd georganiseerd door het Informatiepunt Vrijwilligerswerk Twenterand (IVT), werden 3 workshops aangeboden aan de vrijwilligers en vrijwilligerscoördinatoren in de gemeente Twenterand.

De avond werd geopend door wethouder Hidde Visser, waarna de workshoprondes van start gingen. Er kon gekozen worden uit de onderwerpen: Rabobank, EHBO Kids – EHBO Oranje Kruis en Vinden en binden van vrijwilligers. In totaal hebben 34 vrijwilligers, bestuursleden en vrijwilligerscoördinatoren van 22 vrijwilligersorganisaties deelgenomen aan de workshops.

Introductie scheiding

 

Het IVT wil de gemeente Twenterand en de workshopleiders: Werner Peters en Gerdinand Rougoor van Rabobank West Twente, Annette Coes en Henk Snippe van Cordon OPM en Sylvia Hollander van St. Welzijn Twenterand, hartelijk bedanken voor hun belangeloze medewerking aan deze avond.

Voor meer informatie over de workshops, de werkzaamheden van het IVT en de vrijwilligersvacaturebank kijk op: www.vrijwilligerswerktwenterand.nl. Of neem contact op met het IVT op dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur, telefoon: 0546 481450.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Typ je naam hier